Onze producten

Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.

Kompaan bier

Kompaan, heerlijke bieren van een brouwerij uit Den Haag!

Ook wij schenken Kompaan bieren, zie hier welke!

de Zeeuwse mossel

De mossel is het belangrijkste product uit de Nederlandse schelpdierenkweek. Met een eigen mosselveiling en verwerking van ca. 90 miljoen kilo mosselen per jaar – waarvan ruim 50 miljoen uit Nederlandse wateren – is het Zeeuwse Yerseke het centrum van de mossel in Noordwest-Europa. De meeste mosselen die uit Yerseke komen, worden als verse mosselen verkocht. België en Frankrijk zijn de grootste afzetmarkten. De consumptie in eigen land is ca. 10 miljoen kg per jaar.

Kom meer te weten over de Zeeuwse mosselen

Zeeuwsche Zoute

Al in de Romeinse tijd werd er in Zeeland zout uit de zee gewonnen. In de middeleeuwen groeide dit uit tot een ambacht. Zoutziederij Zeeuwsche Zoute ® blaast deze oude traditie na een aantal jaar van onderzoek weer nieuw leven in.

Lees meer over Zeeuwsche Zoute

Noordzeevis

Iedere dag ontvangen wij verse vis uit de Noordzee. Deze serveren wij samen met heerlijke garnituren. Of, zo natuurlijk mogelijk met alleen verse frieten en groenten zodat u de eerlijke en authentieke smaak ervaart.

Lees meer over onze Noordzee Vis