Onze producten

Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.

Noordzeevis

Iedere dag ontvangen wij verse vis uit de Noordzee. Deze serveren wij samen met heerlijke garnituren. Of, zo natuurlijk mogelijk met alleen verse frieten en groenten zodat u de eerlijke en authentieke smaak ervaart.

Lees meer over onze Noordzee Vis

De Oosterschelde kreeft

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat door de afwijkende DNA-structuur ten opzichte van de overige kreeften uit de wereld, de Oosterscheldekreeft een fijnere en zachtere smaak heeft. Bovendien garandeert de versheid van de Oosterscheldekreeft, die immers rechtstreeks vanuit de Oosterschelde geleverd wordt aan de restaurants, een heerlijke smaak van dit kwalitatief hoogwaardige product.

Lees meer over de Oosterscheldekreeft

Zeeuwsche Zoute

Al in de Romeinse tijd werd er in Zeeland zout uit de zee gewonnen. In de middeleeuwen groeide dit uit tot een ambacht. Zoutziederij Zeeuwsche Zoute ® blaast deze oude traditie na een aantal jaar van onderzoek weer nieuw leven in.

Lees meer over Zeeuwsche Zoute