Iets te vieren?

Restaurant De Dagvisser is een geweldige locatie in de haven van Scheveningen voor groepen en evenementen. Van kleinere partijen tot grote zakelijke bijeenkomsten, De Dagvisser biedt alles wat je nodig hebt om een geslaagde dag of avond te hebben.

Groepen en evenementen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor bijvoorbeeld een zakenlunch, bespreking of juist de viering van een verjaardag?  Hieronder vindt u onze groepsmenu’s. Dit zijn slechts voorbeelden. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail en wij maken graag op basis van uw persoonlijke wensen vrijblijvend een offerte.

Klik hier om te reserveren
Groepen en events

Voorbeeld menu's voor groepen

Noordzee vis van pure hollandse kwaliteit

Vis menu €26,50-

Voorgerecht: Scheveningse vissoep met diverse vis
Starter: 'Scheveningse' fish soup with fish

Hoofdgerecht: Gebakken kabeljauwfilet met verse frieten, seizoensgroenten en remouladesaus
Main course: Pan-fried cod fillet with fresh fries, seasonal vegetables and remoulade sauce

Nagerecht: Crème brûlée van popcorn en miso met karamel roomijs
Dessert: Crème brûlée of popcorn and miso with caramel ice cream

Zeewolf menu €32,50

Voorgerecht: Taco's met oosterse gamba's met tomatensalsa
Starter: Tacos with oriental prawns and tomato salsa

Hoofdgerecht: Gebakken zeewolffilet omwikkeld inpancetta, tapanade van zongedroogde tomaat, tagliatelle nero, verse snijbonenen Hollandse garnalen
Main course: Pan-fried wolffish fillet wrapped in pancetta, sun-dried tomato tapenade, squid inktagliatelle, fresh green beans, and Dutch shrimp

Nagerecht: Dame blanche, vanille roomijs met huisgemaakte chocoladesaus en advocaat
Dessert: Dame blanche, vanilla ice cream with homemade chocolate sauce and 'advocaat'

KABELJaUW MENU €42,50

Voorgerecht: Schevenings vispalet, pitte makreelsalade, gerookte zalm, haring
Starter: 'Schevenings' fish pallet, spicy mackerel salad, smoked salmon, herring

Hoofdgerecht: Kabeljauwfilet met pastinaakmousseline, gegrilde bospeen, kokkels en beurre blanc
Main course: Cod fillet with parsnip mousseline, grilled carrots, cockles, and beurre blanc

Nagerecht: Mango-limoencurd met een bodem van Bastogne koek, gemarineerde ananas en yoghurtijs
Dessert: Mango-lime curd with a crust of Bastogne cookies, marinated pineapple, and yogurt ice cream

ZEEBAARS MENU €45,00

Voorgerecht: Geschroeide tonijn met komkommer, appel en Thaise salsa
Starter: Seared tuna with cucumber, apple, and Thai salsa

Hoofdgerecht: Gegrilde zeebaarsfilet, kruidenmousseline, zeekraal, sous-vide witlof en citroen beurre blanc
Main course: Grilled sea bass fillet, herb mousseline, samphire, sous-vide chicory, and lemonbeurre blanc

Nagerecht: Huisgemaakte Snicker, blauwe bessen jelly, hazelnoot sponscake en pindaparfait
Dessert: Homemade Snickers, blueberry jelly, hazelnut sponge cake, and peanut parfait

VLEES MENU €49,50

Voorgerecht: Rundercarpaccio, truffelolie, rucola, uitgebakken spekjes, pijnboompitten, Grana Padano
Starter: Beef carpaccio, truffle oil, arugula, bacon, pine nuts, Grana Padano

Hoofdgerecht: Ossenhaas, met pastinaakmousseline, gegrilde bospeen, uiencompote, jus van kastanjechampignons en rode wijn
Main course: Beef tenderloin, with parsnipmousseline, grilled carrots, onion compote, chestnut mushroom and red wine gravy

Nagerecht: Crème brûlée van popcorn en miso met karamel roomijs
Dessert: Crème brûlée of passion fruit with caramel ice cream

VEGETARISCH MENU €26,50

Voorgerecht: Salade Caprese, mozzarella, tomaat, basilicum
Starter: Caprese salad, mozzarella, tomato, basil

Hoofdgerecht: Risotto verde, Grana Padano, gegrilde seizoens groenten
Main course: Risotto verde, Grana Padano, grilled seasonal vegetables

Nagerecht: Mango-limoencurd met een bodem van Bastogne koek, gemarineerde ananas en yoghurtijs
Dessert: Mango-lime curd with a crust of Bastogne cookies, marinated pineapple, and yogurt ice cream