Iets te vieren?

Restaurant De Dagvisser is een geweldige locatie in de haven van Scheveningen voor groepen en evenementen. Van kleinere partijen tot grote zakelijke bijeenkomsten, De Dagvisser biedt alles wat je nodig hebt om een geslaagde dag of avond te hebben.

Groepen en evenementen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor bijvoorbeeld een zakenlunch, bespreking of juist de viering van een verjaardag?  Hieronder vindt u onze groepsmenu’s. Dit zijn slechts voorbeelden. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail en wij maken graag op basis van uw persoonlijke wensen vrijblijvend een offerte.

Klik hier om te reserveren
Groepen en events

Voorbeeld menu's voor groepen

Noordzee vis van pure hollandse kwaliteit

Vis menu €25,-

Voorgerecht: Scheveningse vissoep met diverse vis
Starter: 'Scheveningse' fish soup with fish

Hoofdgerecht: Gebakken kabeljauwfilet met verse frieten en remouladesaus
Main course: Pan-fried cod fillet with fresh fries and remoulade sauce

Nagerecht: Crème brûlée van passievrucht met kokos roomijs
Dessert: Crème brûlée of passion fruit with coconut ice cream

roodbaars menu €32,50

Voorgerecht: Taco's met oosterse gamba's met tomatensalsa
Starter: Tacos with oriental prawns and tomato salsa

Hoofdgerecht: Roodbaarsfilet, couscous, ras el hanout, auberginekaviaar, harissa salsa
Main course: Red fish fillet, couscous, ras el hanout, eggplants caviar, harissa salsa

Nagerecht: Dame blanche, vanille roomijs met huisgemaakte chocoladesaus en advocaat
Dessert: Dame blanche, vanilla ice cream with homemade chocolate sauce and 'advocaat'

KABELJaUW MENU €39,50

Voorgerecht: Schevenings vispalet, pitte makreelsalade, gerookte zalm, haring
Starter: 'Schevenings' fish pallet, spicy mackerel salad, smoked salmon, herring

Hoofdgerecht: Kabeljauwfilet, spaghetti, vongole, gepofte knoflooksaus, courgette, tomaat
Main course: Cod fillet, spaghetti, vongole, puffed garlic sauce, zucchini, tomato

Nagerecht: Lemon curd, oreokruim, munt jelly, citroenijs
Dessert: Lemon curd, oreo crumble, mint jelly, lemon sorbet

ZEEBAARS MENU €45,00

Voorgerecht: Tonijn tataki, gele curry parel, srirachacrème, zeewier kroepoek, vinaigrette van koriander en limoen
Starter: Tuna tataki, yellow curry pearl, sriracha cream, sea weed krupuk, vinaigrette of coriander and lime

Hoofdgerecht: Gegrilde zeebaarsfilet, roseval aardappel, geroosterde paprikacrème, romanesco
Main course: Grilled sea bass fillet, roseval potato, roasted paprika cream, romanesco

Nagerecht: Witte chocolademousse, roodfruit compote, granola, yoghurt-bosvruchten ijs
Dessert: White chocolate mousse, red fruit compote, granola, yogurt-forest fruit ice cream

VLEES MENU €47,50

Voorgerecht: Rundercarpaccio, truffelolie, rucola, uitgebakken spekjes, pijnboompitten, Grana Padano
Starter: Beef carpaccio, truffle oil, arugula, bacon, pine nuts, Grana Padano

Hoofdgerecht: Ossenhaas, gegrilde roseval aardappel, spinazie, auberginekaviaar, jus
Main course: Beef tenderloin, grilled roseval potato, spinach, eggplant caviar, gravy

Nagerecht: Crème brûlée van passievrucht met kokos roomijs
Dessert: Crème brûlée of passion fruit with coconut ice cream

VEGETARISCH MENU €24,50

Voorgerecht: Salade Caprese, mozzarella, tomaat, basilicum
Starter: Caprese salad, mozzarella, tomato, basil

Hoofdgerecht: Risotto verde, Grana Padano, gegrilde seizoens groenten
Main course: Risotto verde, Grana Padano, grilled seasonal vegetables

Nagerecht: Lemon curd, oreokruim, munt jelly, citroen ijs
Dessert: Lemon curd, oreo crumble, mint jelly, lemon sorbet