Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+€ 6,50)Geschroeide zalm, ingelegde rode biet, ponzu-dressing van sinaasappel, mierikswortelcrème en tuille van wasabi
Seared salmon, pickled beetroot, orange ponzu dressing, horseradish cream and wasabi tuile
Gebakken roodbaarsfilet, terrine van knolselderij en truffel, aardappelmousseline en dragon beurre blanc
Pan fried redfish fillet, celeriac and truffle terrine, potato mousseline and tarragon beurre blanc
of/or
(+€ 7,50)Zeeduivelmedaillons, paddenstoelenrisotto met pompoen, gemarineerde enoki, Parmezaanse kaas en basilicumolie
Monkfish medallions, mushroom risotto with pumpkin, marinated enoki, Parmesan cheese and basil oil
Huisgemaakte speculaas, jelly van kalamansivrucht,crémeux van speculaas en kaneel-roomijs
Homemade speculaas, calamondin jelly,speculaas crémeux and cinnamon ice cream
Sesamcannelloni gevuld met tonijntartaar, crème van gebrande miso en honing
Sesame cannelloni filled with tuna tartare, roasted miso–honey cream
(+ € 7,50) Langoustine, langzaam gebraden winterpeen, tomatencrème en citroenvinaigrette
Langoustine, slow-roasted carrot, tomato cream and lemon vinaigrette
Gegrilde zeebaarsfilet, aardappel tonkabonenpuree, witlof gegaard in appelsap, gedroogde appel en jus van geblakerde groente met madeira-wijn
Grilled seabass fillet, potato tonka bean purée, chicory cooked in apple juice, dried apple and charred vegetable jus with madeira wine
Mandarijnencompote met tijm, granola, koffiemousse en yoghurt-roomijs
Mandarin compote with thyme, granola, coffee mousse and yogurt ice cream
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn.
Kreeftensoep met een espuma van steranijs
Gegrilde zalm, boerenkoolstamppot met uitgebakken spekjes en wildjus
Pompoenmousse op een bodem van speculaasmet mandarijnenparfait
Sesamcannelloni gevuld met langzaam gebraden winterpeen, crème van gebrande miso en honing
Sesame cannelloni filled with slow-roasted carrot, roasted miso-honey cream
Paddenstoelenrisotto met pompoen, gemarineerde enoki, gepocheerd eitje, Parmezaanse kaas en basilicumolie
Mushroom risotto with pumpkin, marinated enoki, poached egg, Parmesan cheese and basil oil
Mandarijnencompote met tijm, granola, koffiemousse en yoghurt-roomijs
Mandarin compote with thyme, granola, coffee mousse and yogurt ice cream
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.