Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+ €6,50)Zalmtartaar, furikake, kreeftencrème, chioggiabiet, sinaasappelboter
Salmon tartare, furikake, lobster cream, chioggia beet, orange butter
Gebakken doradefilet, citroenrisotto, Grana Padano, kruidenolie, bimi
Pan-fried sea bream fillet, lemon risotto, Grana Padano, herb oil, bimi
of/or
(+ €7,50)Gebakken rode poon, gnocchi van harissa, dille, prei, crushed cashews, saus van baharat
Pan-fried red gurnard, harissa gnocchi, dill, leek, crushed cashews, sauce of baharat
Peren tarte tatin, speculaaskruiden, vanille roomijs
Pear tarte tatin, speculaas spices, vanilla ice cream
Hollandse garnalen, avocado salade, cocktail espuma, garnalentoast, tuille
Dutch shrimp, avocado salad, cocktail espuma, shrimp toast, tuille
(+ € 7,50) 2 Wilde Zeeuwse oesters met Balinese dressing
2 Wilde Zeeuwse oysters with Balinese dressing
Gebakken heilbotfilet, aardappel-knolselderij mousseline, aardappelchips, rode biet, jus de morilles
Pan-fried halibut fillet, potato-celeriac mousseline, potato chips, beetroot, jus de morilles
Brownie, frambozenjelly, witte chocolade, hazelnootpraline parfait
Brownie, raspberry jelly, white chocolate, hazelnut praline parfait
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn.
Brioche broodje met kruidenkaas, gerookte zalm, zoetzuur komkommersalade
Roodbaarsfilet, stamppot van peen en ui, uitgebakken spek, zilveruitjes beurre blanc
Chocolade brownie met een espuma van sinaasappel, vanille roomijs
Aubergine tarte tatin, soja-miso karamel
Eggplant tarte tatin, soy-miso caramel
Ravioli gevuld met boschampignons, truffeljus, gepocheerd eitje
Ravioli filled with forest mushrooms, truffle sauce, poached egg
Brownie, frambozenjelly, witte chocolade, hazelnootpraline parfait
Brownie, raspberry jelly, white chocolate, hazelnut praline parfait
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.