Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+€ 6,00) Causa met tonijn,aardappelpuree, Aji Amarillo, citruscrème, tobiko, krokantje
Causa with tuna, potato puree, Aji Amarillo, citrus cream, tobiko, crisp
Gebakken zeewolffilet, bulgur, sperziebonen,paprikasaus
Pan-fried wolf fish fillet, bulgur, green beans, paprika sauce
of/or
(+€ 7,50) Tongscharfilet, zeekraal, aardappelmousseline, kreeftenjus, champignon, peterselie, Hollandse garnalen
Lemon sole fillet, samphire, potato puree, lobster sauce, mushroom, parsley, Dutch shrimps
Flan van granaatappel, hangop, cassis sorbet
Pomegranate flan, curd, cassis sorbet
½ krab sushi roll, gamba, misocrème
½ crab sushi roll, prawn, miso cream
(+€ 7,50) Rouleau van kabeljauw, beurre noisette, sinaasappel parels, kruidenolile
Cod rouleau, beurre noisette, orange pearls, herb oil
Zeeduivelmedaillons, aardappelkoekjes, rode ui, spek, sous-vide witlof, vadouvan
Monkfish medallions, potato biscuits, red onion, bacon, sous-vide chicory, vadouvan
Magnum van vanille en framboos, pure chocolade, basilicum parfait
Magnum of vanilla and raspberry, dark chocolate, basil parfait
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn. Genieten voor een zacht prijsje.
Pastinaak-kurkuma soep
Kabeljauwfilet met hutspot, zilveruitjes en beurre blanc
Flan van Moscatel de Setúbal met mango sorbet
Taco’smet linzen, seizoen groenten en avocado
Couscousmet falafel, cherrytomaat, feta en tzatziki
Flan van granaatappel, hangop, cassis sorbet
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.