Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+€ 6,50)Mozaïek van sous-vide gegaarde zalm, groene asperges, limoencrème, krokante nori en een olie van waterkers
Mosaic of sous-vide salmon, green asparagus, lime cream, crispy nori and a watercress oil
Gebakken roodbaars, pennepasta, champignons, spinazie, cherrytomaatjes, pompoensaus en verse basilicum
Panfried redfish, penne pasta, mushrooms, spinach, cherry tomatoes, pumpkin sauce and fresh basil
of/or
(+€ 7,50)Gegrilde dorade, rode linzen, compote van zoete aardappel en abrikoos met masala en een nduja-saus
Grilled sea bream, red lentils, sweet potato and apricot compote with masala and a nduja sauce
Magnum gemaakt van bosbessenmousse met chocolate chip cookies en vanilleroomijs
Magnum of blueberry mousse with chocolate chip cookies and vanilla ice cream
Taco’s met tonijntartaar, sesamcrème en een mangochutney
Tuna tartare tacos, sesame cream and mango chutney
(+€ 7,50)Tempura van oesters, komkommer parels, bieslookcrème, kruidenolie en een tuille
Tempura oysters, cucumber pearls, chive cream, herb oil and a tuille
Gegrilde zeebaarsfilet met zwarte fregola, seizoensgroenten en een tomatensaus
Grilled sea bass, black fregola, seasonal vegetables and tomato sauce
Kokosflan, macaron met hazelnootpraliné en een ananasparfait
Coconut flan, hazelnut praline macaron and a pineapple parfait
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn.
Salade van Noorse garnalen met aardappel, avocado en cocktailsaus
Doradefilet met fregola, fijne groenten en Toscaanse pomodori-saus
Bananenmousse met Bastogne, karamel en chocoladeroomijs
Tacos met mangochutney, avocado, sesamcrème en bosui.
Tacos with mango chutney, avocado, sesame cream, and spring onion.
Penne pasta met champignons, spinazie, cherrytomaten, basilicum en verse pompoensaus.
Penne pasta with mushrooms, spinach, cherry tomatoes, basil, and fresh pumpkin sauce.
Magnum gemaakt van bosbessenmousse met chocolate chip cookies en vanilleroomijs
Magnum of blueberry mousse with chocolate chip cookies and vanilla ice cream
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.