Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+€ 6,50)Makreeltartaar,geschifte yoghurt-dille dressing, aardappels en een krokantje van zeezout en rozemarijn
Mackerel tartare, yoghurt–dill dressing, potatoes and a sea salt–rosemary crisp
Gebakken gamba’s, udon noedels, paksoi, taugé, bosui, cashewnoten, kreeftenbouillon en een gepocheerd ei
Pan-fried prawns, udon noodles, bok choy, bean sprouts, spring onion, cashew nuts, lobster broth and a poached egg
of/or
(+€ 7,50)Gebakken kabeljauwfilet, schorseneren, sjalottencompote, aardappelmousseline, gegrilde wortel en een jus van truffel
Pan-fried cod fillet, salsify, shallot compote, potato mousseline, grilled carrot and truffle jus
Vanille crème brûlée met chocoladeroomijs
Vanilla crème brûlée with chocolate ice cream
Dutch shrimps, potato-chicory salad,chioggia beet and a piccalilli cream
(+ € 7,50) Gebakken coquille, ravioli gevuld met ricotta, champignon en hazelnoot, beurre noisette met salie
Pan-seared scallop, ravioli filled with ricotta, mushroom and hazelnut, beurre noisette with sage
Pan-fried turbot fillet, confit sauerkraut, baby potatoes, guanciale and a black pepper beurre blanc
Tonkabean cream, persimmon compote, chocolate shards, pecan praline and vanilla ice cream
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn.
Gestoomde Aziatische makreelsalade op een geroosterde brioche
Gebakken gambas met udonnoedels, taugé, bosui, cashewnoten, kreeftenbouillon en een gekookt eitje
Cheesecake van mango-habanero bier met speculaasbodem en vanilleroomijs
Roasted celeriac, potato-chicory salad, chioggia beet and beurre noisette with sage
Salsify, shallot compote, potato mousseline, grilled carrot and a truffle jus
Vanille crème brûlée met chocoladeroomijs
Vanilla crème brûlée with chocolate ice cream
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.