Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+€ 6,50)Gebakken coquille, knolselderijpuree, met witte asperge, krokante hazelnoot en een gel van kumquat
Seared scallop, celeriac purée, with white asparagus, crispy hazelnut, and kumquat gel
Gebakken roodbaars, La Ratte-aardappel, uiencompote, venkelsalade en dragon beurre blanc
Pan-fried redfish, La Ratte potato, onion compote, fennel salad, and tarragon beurre blanc
of/or
(+€ 7,50)Zwaardvis, Japanse gebakken rijst, zwarte bonen, gegrilde puntpaprika en chimichurri
Swordfish, Japanese fried rice, black beans, grilled sweet pointed pepper, and chimichurri
Pavlova, aardbeien Romanoff, granola, basilicumparfait
Pavlova, strawberries Romanoff, granola, basil parfait
Brioche met gerookte paling, witte asperge en een frisse bieslookcrème
Brioche with smoked eel, white asparagus and a refreshing chive cream
(+€ 7,50)Gegrild tongrolletje, gekarameliseerde ui, zeekraal, wortel-sinaasappeljus
Grilled sole roulade, caramelised onion, samphire and a carrot-orange jus
Gebakken kabeljauwrugfilet, witte asperges, aardappeltaart, zeekraal, beurre blanc met gerookte zalm en peterselie
Pan-fried cod loin, white asparagus, potato tart, samphire and a smoked salmon parsley beurre blanc
Tiramisu-brownie met moscatel, verse aardbeien en pistacheroomijs
Tiramisu brownie with Moscatel, fresh strawberries and pistachio ice cream
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn.
Makreelsalade op crostini met radijs en mierikswortelcrème
Zalmfilet met witte asperges, ei, aardappelmousseline en botersaus
Brownie met pistache-roomijs
Zoete aardappel, geitenkaas, spinazie, olijven en knoflookyoghurt dip
Rendang van jackfruit met Japanse gebakken rijst, zwarte bonen en gegrilde zwarte puntpaprika
Pavlova, aardbeien Romanoff, granola en basilicumparfait
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.