Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+€ 6,50)Hollandse nieuwe met bietentartaar, honing-mosterd-dille dressing en pumpernickel
Dutch new herring with beetroot tartare, honey-mustard dill dressing and pumpernickel
Gebakken roodbaars, aardappelmousseline, witlof, broccoliroosjes en beurre noisette
Panfried redfish, potato mousseline, chicory, broccoli florets, and beurre noisette
of/or
(+€ 7,50)Zeeduivelmedaillons, tagliatelle, gewokte spitskool, fifive spice-kruiden, champignons en madrascurry
Monkfish medallions, tagliatelle, stir-fried pointed cabbage, five spice, mushrooms and madras curry
Roodfruitcompote, honing-sponscake, muntjelly, frambozenkletskop en yoghurt-bosbessenroomijs
Red fruit compote, honey sponge cake, mint jelly, raspberry tuile and yogurt-blueberry ice cream
Sous-vide gegaarde scholfilet, croute van spinazie en algen, knolselderij, gesmoorde prei en een tomatencrème
Sous-vide plaice fillet, spinach and seaweed crust, celeriac, braised leek and a tomato cream
(+€ 7,50)Mosselen à la nage, krokantje van kaas en fijngesneden dragon
Mussels à la nage, cheese crisp and finely chopped tarragon
Rogvleugel, gnocchi, auberginekaviaar, gepofte tomaatjes en truffel beurre blanc
Skate wing, gnocchi, aubergine caviar, roasted cherry tomatoes, and truffle beurre blanc
Mango-passievruchtcurd, vanillehangop, tuile en citroensorbet
Mango-passion fruit curd, vanilla strained yogurt, tuile and lemon sorbet
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn.
Gerookte zalm met mierikswortel, rucola en een krokantje van zeewier
Heilbot met aardappelmousseline en groene kruiden, gegrilde paprika en wortel beurre blanc
Sinaasappelflan met kaneelcrème en stracciatellaroomijs
Vegetarische empanada, gevuld met bonen, maïs en feta, spinazie, chilicrème
Vegetarian empanada, stuffed with beans, corn and feta, spinach, chilli cream
Tagliatelle, gebakken champignons, broccoli, gepofte tomaatjes, curry madras
Tagliatelle, fried mushrooms, broccoli, roasted tomatoes, curry madras
Roodfruitcompote, honingsponscake, mint jelly, frambozen kletskop, yoghurt-bosbessen roomijs
Red fruit compote, honey sponge cake, mint jelly, raspberry biscuit, yoghurt-blueberry ice cream
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.