Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+€ 6,00)Zalm, ingelegd in rode bietensap en gin, piccalillycrème, yoghurt schelpjes
Salmon, layed in beet root juice and gin, piccalilly cream, yogurt shells
Schelvis met orzo, knapperige tuinbonen, spek, rokerig sausje van geroosterde tomaat en harissa
Haddock with orzo, crispy broad beans, bacon, smokeysauce of roasted tomatoes and harissa
of/or
(+€ 7,50)Zeewolf, wortelpeterselie, zoete aardappelcrème, groene asperge, Hollandse garnalen, saffraansaus
Wolf fish, parsley root, sweet potato cream, green asparagus, Dutch shrimps, saffron sauce
Cheesecake van zure matten shot, vanille hangop, stracciatella roomijs
Cheesecake of sour rolls shot, vanilla curd, stracciatella ice cream
Zeebaars ceviche, rode ui, peper, koriander, zoetzuur komkommer
Sea bass ceviche, red onion, pepper, coriander, sweet and sour cucumber
(+€7,50)Mosselen à la nage met een kletskop van Parmezaanse kaas
Mussels à la nage with a biscuit of Parmesan cheese
Heilbot,aardappelmousseline, bimi, rosemarijnolie, kappertjes, ansjovis, citroen
Halibut, potato mousseline, bimi, rosemary oil,capers, anchovies, lemon
Mango-limoentiramisu, mango compote, citroen sorbet
Mango-lime tiramisu, mango compote, lemon sorbet
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn. Genieten voor een zacht prijsje.
Tom kha kai met champignons, Noorse garnalen, paksoi en taugé
Koolvis met hutspot en een saus van grove Dijon mosterd
Bavarois van kokos met gemarineerde ananas en mango sorbet
Italiaanse focaccia met tomaat, aubergine, pesto en mozzarella
Orzo met tuinbonen en wortelpeterselie, bimi en een rokerig sausje van geroosterde tomaat en harissa
Mango-limoen tiramisu, mango compote en citroen sorbet
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.