Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(€6,50)Tartelette gevuld met gamba-venkelsalade, togarashi en Hollandaise
Tartlet filled with prawn and fennel salad, togarashi, Hollandaise
Teriyaki zalmfilet, risotto van parelcouscous, prei, doperwten, shiitake en een bouillon van dashi
Teriyaki salmon fillet, pearl couscous risotto, leek, peas, shiitake and a dashi broth
of/or
(+€ 7,50)Gebakken scholfilet, aardpeer, aubergine, aspergetips en truffeljus
Pan-fried plaice fillet, Jerusalem artichoke, aubergine, asparagus tips and truffle jus
Popcorn cheesecake, roodfruitcompote, frambozenparfait
Popcorn cheesecake, red fruit compote, raspberry parfait
Gambatoast met haring, ingelegde rode ui en haringkaviaar
Prawn toast topped with herring, pickled red onion and herring caviar
(+€ 7,50)Bao bun met Koreaanse BBQ procureur, chilisaus en gebakken uitjes
Bao bun with Korean BBQ pork shoulder, chili sauce and fried onions
Gebakken kabeljauwfilet, aardappelmousseline, broccoli, grapefruit jelly, mosterdzaad en een pikante curry van wortel
Pan-fried cod fillet, potato mousseline, broccoli, grapefruit jelly, mustard seeds and a spicy carrot curry
Lemoncurd, oreo bodem, meringue, yoghurt roomijs
Lemon curd, oreo base, meringue, yoghurt ice cream
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn.
Romige pompoensoep met écrevisses-staartjes en een crumble van gepofte quinoa
Gebakken roodbaarsfilet met aardappelmousseline, gegrilde wortel, zilveruitjes en beurre blanc
Clafoutis met abrikoos en passievrucht-parfait
Tartellette gevuld met champignonduxelle, truffel, gepocheerd ei en hollandaise
Tartlet filled with mushroom duxelles, truffle, poached egg and hollandaise
Parelcouscous met prei, doperwten, aspergetips en een pikante wortelcurry
Pearl couscous with leek, green peas, asparagus tips and a spicy carrot curry
Popcorn cheesecake, roodfruitcompote, frambozenparfait
Popcorn cheesecake, red fruit compote, raspberry parfait
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.