Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+€6,50)Gemarineerde zalm in Hermit gin, komkommer tzatziki, munt, mosterdkruim
Marinated salmon in Hermit gin, cucumber tzatziki, mint, mustard crumble
Gebakken gambastaartjes, schaal- en schelp-dierenrisotto, lamsoren, scheermessen uit de oven, Parmezaanse kaas
Pan-fried prawn tails, crustacean risotto, sea lavender, razor clams from the oven, Parmesan cheese
of/or
(+€ 7,50)Gegrilde zeebaarsfilet, gepofte aardappelen, spekjes, haricot verts, zwarte knoflookboter
Grilled sea bass fillet, baked potato, lardon, French beans, black garlic butter
Crème brûlée van banaan, honing sponscake, tuile, chocolade chip roomijs
Banana crème brûlée, honey sponge cake, tuile, chocolate chip ice cream
Brioche met tonijn, gemarineerde witte asperge, gepocheerd ei, sabayon van Parmezaan en truffel
Brioche with tuna, marinated white asparagus, poached egg, sabayon of Parmesan and truffle
(+€ 7,50)Krabsalade, appel vinaigrette, bavarois van bisque, komkommer en dille
Crab salad, apple vinaigrette, bisque bavarois, cucumber and dill
Gebakken tarbot, aardappelmousseline, witte asperge, kaviaar, beurre blanc
Pan-fried turbot, potato mousseline, white asparagus, caviar, beurre blanc
Duo van aardbei, munt gelei, witte chocolade parfait
Strawberry duo, mint jelly, white chocolate parfait
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn.
Aspergesoep met ecrevissestaartjes
Gebakken zalmfilet met fusili alla puttanesca, courgette, zwarte olijven, ansjovis, basilicum
Cheesecake van baileys en oreo met hazelnoot roomijs
Brioche met avocado, gepocheerd ei, sabayon met Parmezaan en truffel
Brioche with avocado, poached egg, Parmesan sabayon and truffle
Gepofte aardappel, Hollandse asperges, ei, beurre blanc, peterselie
Baked potato, Dutch asparagus, egg, beurre blanc, parsley
Crème brûlée van banaan, honing sponscake, tuile, chocolade chip roomijs
Banana crème brûlée, honey sponge cake, tuile, chocolate chip ice cream
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.