Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser staat voor meer dan 25 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen.
'Les amours de la mer'
Soep van de dag
Soup of the day
of/or
(+ €6,50) Zacht gegaarde coquille in beurre noisette, bloemkool en gembercrème
Gently cooked scallop in beurre noisette, cauliflower and ginger cream
Gebakken roodbaars, couscous, auberginekaviaar, romanesco, 'nduja en basilicumvinaigrette
Pan-fried redfish, couscous, eggplant caviar, romanesco, 'nduja and basil vinaigrette
of/or
(+ €7,50) Gebakken zeewolf, aardappelmousseline, peterseliewortel, Chinese kool en saffraan beurre blanc
Pan-fried wolffish, potato mousseline, parsley root, Chinese cabbage and saffron beurre blanc
Clafoutis met perzik, amandelen, perzikespuma en vanilleroomijs
Clafoutis with peach, almonds, peach espuma and vanilla ice cream
Tonijntartaar, avocado, gepocheerd eitje,sabayon van truffel Parmezaan en rucola-olie
Tuna tartare, avocado, a poached egg,truffle sabayon Parmesan and arugula oil
(+ €7,50) Dimsum gevuld met gekonfijte eend,five spices, kimchi, hoisin en bosui
Dimsum filled with confit duck, five spices, kimchi, hoisin and spring onion
Skreifilet, ravioli gevuld met kreeft,fijngesneden groenten, sesam, aspergetips en dashi
Skrei fillet with ravioli filled with lobster,finely chopped vegetables, sesame, asparagus tips and dashi
Aardbeien, chocolade macaron, vanille chocoladecrèmeux, champagneparfait en een macadamia-kletskop
Strawberry, chocolate macaron, vanilla chocolate crèmeux, champagne parfait and a macadamia biscuit
De bazen van de rederijen wilden graag een goede maaltijd na een lange dag op zee. Hierdoor is ons Bazen menu ontstaan.
SENIORENMENU 55+ is een pluspunt bij de Dagvisser! Ieder maandag is bij ons Seniorendag. Een compleet nieuw 3 gangen menu, inclusief een kop koffie en een glas wijn.
Zalmtartaar, limoen, kappertjes, dille en avocado-crème
Skreifilet met aardappel-truffelpuree, bospeen en dragon beurre blanc
Clafoutis met appel, rozijnen en vanille-roomijs
Crème van bloemkool, gepocheerd ei, sabayon van Parmezaan en truffel
Cauliflower cream, poached egg, Parmesan and truffle sabayon
Couscous, romanesco, auberginekaviaar, aspergetips, tomatensalsa
Couscous, romanesco, eggplant caviar, asparagus tips, tomato salsa
Clafoutis met perzik, amandelen,perzikespuma en vanilleroomijs
Clafoutis with peach, almonds, peach espumaand vanilla ice cream
Voor degenen die niet van vlees of vis houden, hebben wij een wisselend vegetarisch menu samengesteld.