skip to Main Content
De Dagvisser Dr.Lelykade 26 Den Haag facebook #dedagvisser plane e-mail phone070–3500593

SPECIALS 14/11

KERSTMENU DRIEGANGEN

29,50

Magnum van Noorse gerookte zalm en gamba met spicy rice crispie, limoencrème, zoetzure komkommer parels

***

Op de huid gebakken kabeljauwrugfilet met een puree van aardappel en hazelnoten, geblancheerde bosui, spruitjes en een jus van morilles

***

Warme chocolade mouleaux met carrotcake en gezouten caramelroomijs

KERSTMENU VIERGANGEN

42,50

Salade van Noordzeekrab met een avocadocrème, groene asperge, pomodori tomaat en een gelei van granny Smith

***

Langzaam gegaarde sukade met gebakken langoustinestaartje, puree van topi nambour, langoustinesaus

***

In roomboter gebakken hele Noordzeetong met een aardappelgnochi, puree van gele wortels, canneloni van winterwortel en Hollandse garnaal

Of

Sous-vide gegaarde borst van de fazantenhen, aardappelpuree, zuurkool en een jus van calvados

***

Flan van mandarijnen, witte chocolade espuma, chocoladeparel, granola met walnoot en roomijs van oreo

KERSTMENU VEGETARISCH VIERGANGEN

29,50

Sushi donut met spicy rice crispy, avocado, bietenparels, komkommer

***

Veloute van knolselderij met truffel

***

Caneloni gevuld met duxelles van paddestoelen, puree van gele wortel, groene asperge en vinaigrette van shery en bosui

***

Warm chocolade moulleaux met carrotcake en roomijs van gezouten karamel

KERST
KINDERMENU 1 DRIEGANGEN

16,50

Tomaten-crèmesoep met gehaktballetjes en vermicelli

Of

Gerookte zalm met mierikswortelsaus toast en boter

***

Kabeljauwrug met stampot van aardappel en rucola met vleesjus

***

Sorbetijs met vers fruit en slagroom

KERST
KINDERMENU 2 DRIEGANGEN

18,50

Halve sushi rol 4 stuks met tonijn komkommer, Japanse mayonaise en sojasaus

***

2 gebakken slibtongen met haricoverts , friet en remouladesaus

***

Chocolade moulleaux met vanille-ijs en slagroom

kruis_01