skip to Main Content
De Dagvisser Dr.Lelykade 26 Den Haag facebook #dedagvisser plane e-mail phone070–3500593

KERST

3-gangen
32,50 p.p.

Coquille met paté van eendenlever, mousseline van knolselderij, gekonfijte shiitake, rode biet, algenkruim, sherry vinaigrette

*********

Zeeduivel medaillons met schaaldieren risotto, Hollandse garnalen, witlof, garnalensaus met ras el hanout

*********

Flan van ananas, ahorn parfait, gepocheerde ananas, panna cotta parels en trekdrop

4-gangen
45,00 p.p.

Kreeftsalade met geitenkaas, vadouvan, crouton, zoetzuur komkommer, dragoncrème, tobiko

*********

Kalfszwezerik met bloemkoolcrème, spruitenblad, mosterdkruim, kalfsjus

*********

Tarbotfilet met aardappelpuree en pijnboompitten, flan van wortel en kardemom, quinoa, saus van gepofte sjalot

of

Runderbavette met gebakken schorseneren en shiitake, aardappel-truffel gnocchi, rode wijnsaus met salie

*********

Magnum van pure chocolade mousse, sinaasappel gel, tuille, citrussneeuw, nougat roomijs

KERST À LA CARTE


VOORGERECHTEN

Soep van de dag
Bisque van kreeft met Hollandse garnalen en cognacroom
Bombe van Hollandse garnalen, komkommer ingelegd met ‘Hermit’ gin, espuma, radijs zoetzuur
“Schevenings rondje”  Hollandse garnalen, makreelsalade, gerookte zalm, haring
Gambastaartjes PiriPiri
Vongole in knoflookroomsaus
Tonijn tartaar, limoencrème, kruim van wasabi noten, curry gelei, komkommer
Runder carpaccio, rucola, uitgebakken spekjes, kappertjescrème, balsamico parels, Grana Padano
Sake roll, zalm, komkommer, togarashi mayonaise, wasabi kruim, avocadocrème

OESTERS

Oester van het seizoen
Wilde Zeeuwse
(Creuses) – Zilte metaalachtige, niet te vette smaak, volle schelp
Zeeuwse platte 00000  – Romig, minder zilt, delicate fijne smaak

HOOFDGERECHTEN

Slibtongen 3 stuks geserveerd met friet en remouladesaus
Gegrilde zeebaarsfilet, parelgort, courgette, beurre blanc van gerookte spek
Op de huid gebakken kabeljauwfilet, brandade van gerookte makreel, bimi, kalfsjus
Gebakken tongfilets, zoete aardappel puree, romige venkel in Pernod, saffraansaus
Grote Black Tiger gamba’s gebakken in knoflookolie, peterselie en citroen met dikke friet en aioli
Hele kreeft naar keuze bereidt gekookt á la nage of gegratineerd met uitjes, knoflookboter en kaas
Noordzeetong in zijn geheel gebakken, geserveerd met friet en remouladesaus
Gebraden runder bavette, gebakken schorseneren, shiitake, aardappel-truffel gnocchi, rode wijnsaus met salie
Hertenrugfilet, aardappelmousseline, rode kool, wildjus met bospaddenstoelen

DESSERTS

Dame Blanche met advocaat en huisgemaakte chocoladesaus
Flan van ananas, ahornparfait, gepocheerde ananas, panna cotta parels en trekdrop
Magnum van pure chocolademousse, sinaasappel gel, tuille, citroensneeuw, nougat roomijs
Pistache crème brûlée met nougat roomijs
Kaasplankje 4 stukjes geserveerd met vijgencompote, mosterd en dadelbrood

 

  6,25
  9,00
13,75

17,00
11,00
11,00
15,00
12,50

17,00

2 stuks       6 stuks

dagprijs      dagprijs
  5,25        15,75
10,00       € 30,00

 

21,00
25,00
22,00
24,50
35,00

40,00

37,50
23,50

29,50

 

  7,60
€  8,75
  8,75
  8,25
10,00