skip to Main Content
De Dagvisser Dr.Lelykade 26 Den Haag facebook #dedagvisser plane e-mail phone070–3500593

GROUPS & EVENTS 17/08

GroupsEevents

GROEPEN & EVENEMENTEN

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor bijvoorbeeld een zakenlunch, bespreking of juist de viering van een verjaardag of een bruiloftsreceptie? Genieten van een 3 gangen lunch of juist een walking dinner met uitzicht op de haven van Scheveningen? Bij restaurant De Dagvisser kunt u met groepen van 10 tot 300 personen terecht. Hieronder vindt u onze groepsmenu’s. Dit zijn slechts voorbeelden. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail en wij maken graag op basis van uw persoonlijke wensen vrijblijvend een offerte.

GROUPS & EVENTS

Searching for a suitable location for a business lunch, meeting or the celebration of a birthday or wedding reception? Enjoying a 3 course lunch or a walking dinner with view at the Harbour of Scheveningen?  We provide availability for groups from 10 up to 300 persons. Below you find our group menus. These are examples and we are happy to make a proposal adapted to your personal wishes. Would you like more information? Please send an e-mail

MENUS

DORADE MENU

22,50

Tartaar van Schotse zalm met een mousse van venkel, crème van avocado en citrusschuim
Tartar of Scottish salmon with a mousse of fennel, cream of avocado and citrus foam

***

Op de huid gebakken doradefilet met een brandade van makreel en kalfsjus
Skin-fried sea bream fillet with a brandade of mackerel and a veal gravy

***

Vanille parfait met warme chocoladesaus
Vanilla parfait with a sauce of warm chocolate

ZALM MENU

24,50

Terrine van gamba’s en gemarineerde gamba’s, met een crème van mierikswortel
Tureen of prawns and marinated prawns with a cream of horseradish

***

Gebakken zalmfilet met penne pasta in een basilicum beurre blanc met groene asperges
Pan-fried salmon fillet with penne pasta in a basil beurre blanc sauce with green asparagus

***

Kardemom crème brulée met witte chocolade ijs
Cardamom crème brulée with white chocolate ice cream

KABELJAUW MENU

26,50

Krokante hoorntjes gevuld met huisgemaakte krabsalade en een zoetzuur van groenten
Crispy cones filled with home-made crab salad and sweet and sour vegetables

***

Op de huid gebakken kabeljauwrug met paddenstoelenrisotto en een saus van truffel
Skin-fried cod fillet with a risotto of mushrooms and a sauce of truffle

***

Open appeltaartje met een gelei van appelstroop en kaneelijs
Open apple pie with a jelly of apple syrup and cinnamon ice cream

SLIBTONG MENU

34,50

Schevenings vispalet met gerookte zalm, haring en makreelsalade, geserveerd met toast en gezouten boter
‘Schevenings’ fish platter with smoked salmon, herring and mackerel salad, served with toast and salted butter

***

Drie slibtongen in roomboter gebakken met een taartje van aardappel met grove mosterd, haricots verts met spek en remoulade saus
Three pan-fried dover soles with a pie of potatoes and mustard, string beans with bacon and remoulade sauce

***

Chocolade moelleux met een peren compote en sorbet van peer
Chocolate moelleux with a stew of pears and a pear sherbet

VLEES MENU

29,50

Rundercarpaccio met een basilicumolie van zongedroogde tomaatjes met een krokantje van Parmezaanse kaas
Beef carpaccio with a basil oil of sundried tomatoes and a crisp of Parmesan cheese

***
Gebakken kalfsoester met aardappelmousseline, spinazie en een kalfsjus met truffel en bospaddenstoelen
Pan-fried veal oyster with a mousse of potatoes, spinach and a gravy of veal with truffle and mushrooms

***

Kardemom crème brulée met witte chocolade ijs
Cardamom crème brulée with white chocolate ice cream

kruis_01