skip to Main Content
De Dagvisser Dr.Lelykade 26 Den Haag facebook #dedagvisser plane e-mail phone070–3500593

GROUPS & EVENTS 14/11

GroupsEevents

GROEPEN & EVENEMENTEN

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor bijvoorbeeld een zakenlunch, bespreking of juist de viering van een verjaardag of een bruiloftsreceptie? Genieten van een 3 gangen lunch of juist een walking dinner met uitzicht op de haven van Scheveningen? Bij restaurant De Dagvisser kunt u met groepen van 10 tot 300 personen terecht. Hieronder vindt u onze groepsmenu’s. Dit zijn slechts voorbeelden. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail en wij maken graag op basis van uw persoonlijke wensen vrijblijvend een offerte.

GROUPS & EVENTS

Searching for a suitable location for a business lunch, meeting or the celebration of a birthday or wedding reception? Enjoying a 3 course lunch or a walking dinner with view at the Harbour of Scheveningen?  We provide availability for groups from 10 up to 300 persons. Below you find our group menus. These are examples and we are happy to make a proposal adapted to your personal wishes. Would you like more information? Please send an e-mail

MENUS

DORADE MENU

22,50

 Tartaar van Schotse zalm met gefrituurde spiering, crème van avocado en citrusschuim
Tartar of Scottish salmon with deep-fried smelt, cream of avocado and citrus foam

***

Op de huid gebakken doradefilet met gebakken krieltjes, zeekraal en mosterdsaus
Skin-fried sea bream fillet with fried potatoes, samphire, and a sauce of mustard

***

Vanille parfait met warme chocoladesaus
Vanilla parfait with a sauce of warm chocolate

ZALM MENU

24,50

Crostini met makreelsalade, avocadocrème, Chioggia biet en komkommerschuim
Crostini with mackerel salad, avocado cream, beetroot and a foam of cucumber

***

Op de huid gebakken zalmfilet met pastinaak puree, aardappel gnocchi en een dille beurre blanc
Pan-fried salmon fillet with a mash of parsnip, potatoe gnocchi and a dill beurre blanc sauce

***

Kardemom crème brulée met witte chocolade ijs
Cardamom crème brulée with white chocolate ice cream

KABELJAUW MENU

26,50

Tataki van zalm, zoetzuur van rettich en komkommer, een sinaasappel kletskop en een saus van geroosterde sesam
Tataki of salmon, sweet and sour radish, cucumber, a orange biscuit and a sauce of roasted sesame

***

Op de huid gebakken kabeljauwrug met risotto verde
Skin-fried cod fillet with a risotto verde

***

Aardbeien met vanille ijs en Romanoff espuma
Fresh strawberries with vanilla ice-cream and a foam of Romanoff

SLIBTONG MENU

34,50

Schevenings vispalet met gerookte zalm, haring en makreelsalade, geserveerd met toast en gezouten boter
‘Schevenings’ fish platter with smoked salmon, herring and mackerel salad, served with toast and salted butter

***

Drie slibtongen in roomboter gebakken met een taartje van aardappel met grove mosterd, haricots verts met spek en remoulade saus
Three pan-fried dover soles with a pie of potatoes and mustard, string beans with bacon and remoulade sauce

***

Chocolade moelleux met een perzikcompote, basilicumcrème, bosvruchten yoghurtijs
Chocolate tarte with a stew of peaches, basilcream and yoghurt ice-cream of red fruit

VLEES MENU

29,50

Huisgebraden kalfsrosbief met rucola, kappertjes, een krokantje van parmezaanse kaas en truffelmayonaise
Veal carpaccio with, capers, parmesan cheese en truffle mayonaise

***

Gegrilde entrecôte met Roseval aardappelen en ratatouille
Grilled entrecote with Roseval potatoes en a hotchpotch of greens

***

Kardemom crème brulée met witte chocolade roomijs
Cardamom crème brulée with white chocolate ice–cream

kruis_01