skip to Main Content
De Dagvisser Dr.Lelykade 26 Den Haag facebook #dedagvisser plane e-mail phone070–3500593

GROUPS & EVENTS 19/01

GroupsEevents

GROEPEN & EVENEMENTEN

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor bijvoorbeeld een zakenlunch, bespreking of juist de viering van een verjaardag of een bruiloftsreceptie? Genieten van een 3 gangen lunch of juist een walking dinner met uitzicht op de haven van Scheveningen? Bij restaurant De Dagvisser kunt u met groepen van 10 tot 300 personen terecht. Hieronder vindt u onze groepsmenu’s. Dit zijn slechts voorbeelden. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail en wij maken graag op basis van uw persoonlijke wensen vrijblijvend een offerte.

GROUPS & EVENTS

Searching for a suitable location for a business lunch, meeting or the celebration of a birthday or wedding reception? Enjoying a 3 course lunch or a walking dinner with view at the Harbour of Scheveningen?  We provide availability for groups from 10 up to 300 persons. Below you find our group menus. These are examples and we are happy to make a proposal adapted to your personal wishes. Would you like more information? Please send an e-mail

MENUS

DORADE MENU

24,50

Crostini met salade van gerookte makreel
Crostini with smoked mackerel salad

***

Gebakken doradefilet, aardappelpuree met hazelnoot, bimi en beurre blanc
Pan-fried sea bream fillet, mashed potato with hazelnut, bimi and beurre blanc sauce

***

Crème brulée van steranijs met kaneel roomijs
Crème brulée of star anise with cinnamon ice cream

KABELJAUW MENU

26,50

Tartaar van Schotse zalm met avocadocrème, crispy rice en citroenschuim
Scottish salmon tartare with avocado cream, crispy rice and a foam of lemon

***

Kabeljauwfilet met riso pasta, bospaddenstoelen en truffelsaus
Cod fillet with riso pasta, mushrooms and truffle sauce

***

Appelstroop boterkoek met gekarameliseerde appel en rum-rozijnen ijs met slagroom
Apple syrup butter cake with caramelised apple, rum-raisin ice cream and whipped cream

ZEEBAARS MENU

34,50

“Carpaccio” van gerookte zalm met rucola, kappertjes, zoetzuur van komkommer en mierikswortel saus
“Carpaccio” of smoked salmon with rocket salad, capers, sweet and sour cucumber and horse radish sauce

***

Gegrilde zeebaarsfilet met bulgur, Hollandse garnalen, courgette en kreeftensaus
Grilled sea bass fillet with bulgur, Dutch shrimps, zucchini and lobster sauce

***

Dame Blanche, vanille ijs met warme chocolade saus, advocaat en slagroom
Dame Blanche, vanilla ice cream with chocolate sauce, eggnog and whipped cream

VLEES MENU

31,50

Dried aged Angus beef, avocadocrème, zoetzuur van komkommer, Amsterdamse ui en truffelmayonaise
Dried aged Angus beef, avocado cream, sweet and sour cucumber, Amsterdams onion and truffle mayonnaise

***

Gegrilde gekonfijte kalfsmuis met Ratte aardappelen, knolselderij mousseline, bimi en kalfsjus
Grilled preserved veal with Ratte potatoes, mousse of turnip-rooted celery, bimi and veal sauce

***

Chocolade fudge, granola, pistache spongecake, verse vijgen en amarena roomijs
Chocolate fudge, granola, pistachio sponge cake, fresh figs and amarena ice cream

 

kruis_01