skip to Main Content

NIEUWS 29/01

Restaurant De Dagvisser aan de Dr. Lelykade 26 (Scheveningen-haven) is verkozen tot ‘beste restaurant 2016 regio Zuid-Holland’.

De verkiezing van ‘beste restaurant in de regio’, is onderdeel van het succesvolle Goed Getapt programma  van Heineken. Dit programma, dat al meer dan 10 jaar bestaat, is het grootste kwaliteitsprogramma in de Nederlandse Horeca met als doelstelling bewustwording van kwaliteit in de totale horeca te realiseren. Dit jaar doen voor het eerst ook restaurants en eetcafés mee.

Restaurant De Dagvisser is meerdere keren bezocht door ‘mistery guests’ en blinkt volgens het jury-rapport uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Het trotse ondernemersechtpaar Kees en Sjanet Schot ontvingen hiervoor de ‘Gouden Spatel’ uit handen van Paul van der Aart, Regiomanager Zuid-Nederland van Heineken. Met de Gouden Spatel mag Restaurant De Dagvisser zich het ‘Beste Restaurant van de regio Zuid-Holland 2016’ noemen.

Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser ‘het visrestaurant in Den Haag’. De Dagvisser is gevestigd in de Scheveningse vissershaven, vlakbij het Noorderlijk Havenhoofd en om de hoek van de Scheveningse visafslag. De Dagvisser staat voor 20 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen. De Dagvisser koopt elke dag verse vis op de visafslag. Met je handen kreeft eten, oesters naar binnen slurpen, Zeeuwse mosselen, een perfect gebakken schol, lauwwarme sushi, krokante kibbeling en natuurlijk een goed glas gekoelde witte wijn. Met uitzicht op de Scheveningse haven is het culinair en gemoedelijk genieten, voor jong en oud, zowel binnen in het restaurant als op het zonnige (verwarmde) terras. Sinds 1996 bestaat dit Zeeuwse familiebedrijf. Van vader op zoon en al jaren gerund door Kees en Sjanet Schot. Dit doen ze samen met hun trouwe en vaste bemanning van de Dagvisser. Scheveningen is Vis en Vis is de Dagvisser.

Zie ook het origineel op Haagse Horeca.nl: Artikel de Gouden Spatel op Haagse Horeca.nl